• Hoe gaat het met jou?
  • Hoe gaat het met je lijf, je buik, je hart?
  • Wat heb je nodig in deze tijd?
  • Waar heb je behoefte aan?
  • Kun je horen, voelen wat je hart zegt?
Home » Gratis » Blog » Week voorafgaand aan mijn menstruatie

Week voorafgaand aan mijn menstruatie

De week voorafgaand aan de menstruatie

'Mag ik meedoen?', appte ik, want ik twijfelde. Hoewel het gewoon ging om het bijwonen van een openbaar webinar en ik dus ook wel wist dat ik eigenlijk niet hoefde te twijfelen, maar ja, die week voor mijn menstruatie hè, dan denk ik te veel na en twijfel ik bij alles...

Al is de tijd dat ik mijn cyclus als een havik in de gaten hield, voor mij verleden tijd, toch weet ik nog precies waar ik in mijn cyclus ben. Altijd. Denk ook niet dat dat ooit nog overgaat. Het grote verschil is dat ik er nu ontspannen naar kan kijken.

Dat was wel anders in de tijd dat ik volop in de IVF-behandelingen zat. Man wat een spanning bracht dat ene eitje dan met zich mee! Achteraf weet ik: die spanning heeft er geen goed aan gedaan. Niet aan mijzelf en hoe leuk ik was als persoon en ook niet aan het slagen van de IVF. Maar ja, ga maar eens níet gespannen zijn in zo'n situatie! Haast niet te doen. Althans, als je niet weet hoe je in zo'n tijd tóch kunt ontspannen.

Inmiddels weet ik dat en help ik mijn klanten ermee, zodat ze als veel leukere vrouwen en meer ontspannen mensen door hun leven en vruchtbaarheidsbehandelingen heen rollen. Stukken leuker voor henzelf en voor hun omgeving.

En o wacht... wat ik mijn klanten leer, dat helpt óók in die week voor mijn menstruatie. Ik ga 's even wat oefeningen doen, minder denken en meer relaxen.

Ben jij benieuwd naar die oefeningen? Niet te veel over nadenken 😉 (ook niet als je bijna ongesteld moet worden), maar me gewoon even mailen!'


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.