Begin » Aanbod

Aanbod Praktijk Pure Source 

Medische qi gong behoort tot de Chinese geneeskunde, nét zoals bijv. Acupunctuur & TuiNaMassage. 

Het wordt ook wel Chinese mindfulness - yoga genoemd. Echter doen deze benamingen een beetje te kort aan de effecten van qi gong. 

Groepslessen en Individueel. Tevens Online lessen mogelijk. 


Momenten van SamenZijn voor stellen m/v - v/v of alleenstaande vrouwen die een kinderwens hebben.

Contact, verbinding met je lichaam, je hart en buik. 

Intuïtieve dans (dans van het hart / expressie), Mantra, Yoga, Mindfulness, Qi gong, Stilte, Deelronde.


NatuurCoaching

Al wandelend, aanwezig zijnde in de natuur kom je gemakkelijker tot en bij jezelf en wat zich in je afspeelt. Ik begeleid je graag op jouw weg in veranderingen, transformaties. 

Het voordeel van NatuurCoaching is dat je kunt delen zonder de ander per sé aan te kijken. Heerlijk voor je uit kijken en praten. 


Stiltewandelingen ontspannen en/of bezinnen in de natuur.  Graag nodig ik je uit om in stilte op gepaste afstand met elkaar te wandelen. Die afstand is nu blijkbaar nodig om het virus in te dammen.  

Data en kosten worden nog bekend gemaakt. 

Houdt daarom mijn website in de gaten of meld je aan voor mijn nieuwsbrief.


Israëlische dans is een nevenactiviteit en valt niet onder coaching of iets van dien aard. 

Israëlische dans is een energieke vorm van dan op zowel hedendaagse als oudere Israëlische muziek. De dansen zitten vol sprongen, draaien, klappen. Het joodse volk leefde over de gehele wereld, zodoende zijn er vele invloeden te zien in de Israëlische dans: Arabisch, Spaans, Oost-Europees, Jemenitisch enzovoort, kortom het zijn afwisselende dansen.


"Gewoon" op een gezellige en gezonde manier bewegen, spelenderwijs je conditie verbeteren en het is goed voor je humeur :-). Niet aan religie of politiek verbonden. We komen hier om gelukkig te zijn. 

1 uur les in Israëlische dans voor Beginners en Gemiddeld niveau. 

Woensdag 10.00-11.00 uur

Locatie: meerdere locaties mogelijk. 

Theater Posa,

Kempenaar 01-10, Lelystad Voorjaar 2020 is daar een perfect ventilatiesysteem gerealiseerd. Hopelijk kunnen (mogen) we snel weer dansen.