Herstel het vertrouwen in jezelf en je lichaam door met compassie naar jezelf te kijken en van binnenuit in beweging te komen.

Te midden van de hectiek in het Vruchtbaarheidstraject?

Wanneer je je in een vruchtbaarheidstraject bevindt of de periode tussen de ene en volgende ronde is het soms fijn of noodzakelijk om in een veilige sfeer stoom af te blazen. Bij mij kan dit. 

Daarom heet ik je van harte welkom om bij mij een dagdeel op adem te komen.

Dat kan in een groepje van 3 vrouwen plus mijzelf erbij alsook in een individueel afspraak met eventueel een 6-tal afspraken (betalen per keer is bespreekbaar). 

Terug naar jezelf, want uit ervaring weet ik maar al te goed hoe je meegesleept wordt in de medische malle molen.

Je wordt geleefd. Je eigen agenda doet er niet meer toe. Alles staat in het teken van zwanger worden en/of zwanger blijven, in gezondheid.

Jij doet ertoe en jouw gezondheid en welzijn is belangrijk voor jezelf, maar ook voor je toekomstige kindje die je hoop ik gaat krijgen.

Ook mijn aanbod geeft geen enkele garantie, maar wel dat je steeds meer leert om te voelen wat jou goed doet, nu en later. 


Tijd om op adem te komen

Teleurstellingen en vooral de onzekerheid die onrust en spanning in je lichaam (en geest) teweegbrengt. Alles in jou staat op "hoe kan ik toch nog een kindje krijgen?"

Gek genoeg zie je om je heen juist allemaal zwangere vrouwen al dan niet lopend met een kinderwagen waar een prachtige baby je met blauwe ogen aankijkt ...als je nog in die wagen durft te kijken. Het is Zo confronterend! I know.


Zwanger worden en blijven is helaas géén vanzelfsprekendheid voor jou.

Je herkent jezelf niet meer door de hormonen en het medische “gedoe” aan je lijf.


Geen tijd voor pauze, omdat je alle kostbare tijd, geld en energie wilt gebruiken om je hartewens in vervulling te doen gaan, maar je weet vast ook dat spanning hierin geen positieve bijdrage levert.

Als je al zo gespannen bent, dan helpt het roepen "ontspan je, laat los" al helemaal niet, eerder averechts. 

Toch is het belangrijk om soms een rustpauze te nemen, zodat je met energie de volgende ronde instapt. Hoe tegenstrijdig dit ook mag klinken in de race tegen de klok.  

Neem je rust, juist wanneer de klok van je eicellen doortikt.

Dat hoeft niet een half jaar te zijn, maar om de maand een nieuw traject met hormonen is ongeveer eenzelfde belasting voor je lichaam als chemotherapie (mijn man herkende heel veel in mijn weg naar herstel).


Een dagdeel ter Verademing in de race tegen de klok

Een dagdeel jezelf de tijd en aandacht gunnen om op te laden én weer verder te gaan met meer rust & vertrouwen in je lichaam. 


Investering 

Op adem komen met rust en beweging en wat ook zeker welkom is "jouw geluid". Wat wil je (lichaam) zeggen?

Thee, Water, Koffie en hapjes inbegrepen + een week na afloop een telefoongesprek, met of zonder beeld om te horen hoe het met je is. 

Verder geen verkooppraatje. Daar doe ik niet aan.