Begin » Aanbod » Natuurcoaching

Natuurcoaching

De Natuur zegt veel over onze innerlijke staat van zijn. 

Welke gevoelens, verlangens, dromen heb je of wat wil gezien worden? 

Welk seizoen, element staat bij jou in bloei en welke heeft "voeding" nodig?


Neem vrijblijvend contact met mij op voor een Gratis Telefonisch kennismakingsgesprek van maximaal 15 minuten in te plannen.

Mail (marijke@puresource.nl) of bel mij. 

Deze kennismaking is er voor jou om te kijken of dit is wat je zoekt en of je een klik hebt met mij en voor mij om te zien of ik jou kan helpen bij jouw hulpvraag.


Al wandelend, aanwezig zijnde in de natuur kom je gemakkelijker tot en bij jezelf en wat zich in je afspeelt. Ik begeleid je graag op jouw weg in veranderingen, transformaties.  

Een voordeel van NatuurCoaching is dat je kunt praten, kunt delen zonder de ander per sé aan te hoeven kijken. 

De afspraken voor coaching zijn telkens 50 a 60 minuten.  Tarieven (klik op de link).

Wie is jouw coach (Marijke)

In een notendop ;-):

Door de opleidingen heen in Massage, Psycho-Energetica en Medische qi gong heb ik allereerst mezelf goed leren kennen, intensieve persoonlijke processen doorlopen, mezelf leren dragen en de ander leren coachen op diverse wijze.

Tevens zelf een lang pad bewandeld van "buiten mezelf zijn naar Voelen, Wie ben ik, wat wil ik, waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik die op acceptabele wijze aan (dit als tip van de sluier)". 

Aangezien de natuur voor mijzelf al een heel fijne plek is, ook een helende plaats en qi gong ook met de natuur in verbinding staat, vond en vind ik het een fijne combinatie.